Hej!

Okej. Zdaj pa naj se malo umiri. MAREC?!? Halo?? Kam pa sta Ŕla januar in februar? Ko sem delala tokratni jedilnik, ga je bilo potrebno oŔtevilčiti s Ŕtevilko 10!!! Letos je 9 tednov že za nami. Meni gre res noro hitro.

Morda me bega to, da je bilo letoŔnjo zimo tako malo snega. No, pa Ŕe tega smo morali obiskati na viŔini, saj ga v dolini praktično ni bilo. LetoŔnjemu pustu je bilo bolj dolgčas kot ne, saj ni imel kaj odganjati. Jaz sem bila tako letos za pusta en lep roza metuljček, ki je brezskrbno Ŕibal levo in desno, malo na Krvavec, malo na koncert in veliko na krofe.

V vsem tem letanju sem naletela tudi na tokratni #ReceptTedna, za katerega mora človek imeti kar malo poguma ali raziskovalne žilice. Zimska zelenjava je letos skoraj samo pomladna! šŸ™ƒ

Brstičnemu ohrovtu, ki sodi med odlično zimsko zelenjavo, se namreč pridružijo limona, pinjole in parmezan. Čudna kombinacija, kajne? A nekako zadeva funkcionira. Brstični ohrovt tako – razen v rižoto za kosilo – vključi Å”e v svoje večerje! Odlično bo okrepil tvoje telo.

 

Brstični ohrovt s pinjolami

 

V marcu imam pripravljeno eno novo večerjo, eno kosilo, eno malico in en zajtrk. Naslednji teden skočimo prav na tega. Preprost namaz, za katerega verjamem, da ti bo vÅ”eč. A naj bo za danes to to. šŸ™‚ Najprej poskusi tole solatko.

Pa dober tek!

Katja

 


SĀ #TedenskimJedilnikomĀ jeseni utrjujeÅ” svoj imunski sistem, pozimi se grejeÅ”, pomladi preganjaÅ” spomladansko utrujenost in poleti hidriraÅ” svoje telo.

Loading