Pečene polnjene paprike
Polnjene paprike lahko spečemo tudi v pečici.
Polnjene paprike lahko spečemo tudi v pečici.
Buče so z nami velik del leta. Kar ne pomeni, da mora njihova priprava biti enolična.
Sestavine za čufte v paradižnikovi omaki so praktično celo leto na voljo, priprava je enostavna in skoraj ne more spodleteti, da pa ravno prav občutka dosežka v kuhinji! 🙂
Osvežilna poletna solata, ki se lahko jé topla ali hladna, kot samostojna jed ali kot priloga.
Kvinoja je bogata z beljakovinami in super izbira za tiste, ki se jim vedno mudi, saj se hitro pripravi.
“Juha” rdeče pese sodi med bolj zdrave in jeseni še kako odlične izbire.
Jeseni moramo našemu organizmu ponuditi kar se da veliko hrane, ki ugodno vpliva na naš imunski sistem. Kislo zelje sodi med ta živila.
Ena izmed odličnih jedi so gotovo polnjene paprike. Radi jih imamo skoraj vsi. Z uporabo različnih nadevov lahko odlično dopolnijo naš tedenski jedilnik!
Jed na žlico, ki jo lahko skuhamo enkrat, zamrznemo in imamo vedno pripravljeno za takrat, ko ni časa za kaj drugega.
Pražen krompir se prileže za nedeljsko kosilo. Pri pripravi raje izpustimo ocvirke in okus iščemo v začimbah.