Fižolovi polpeti
Iz konzerve fižola enostavno odlično kosilo, ki zaradi veliko vlaknin nasiti za celo popoldne.
Iz konzerve fižola enostavno odlično kosilo, ki zaradi veliko vlaknin nasiti za celo popoldne.
Korenje sodi med izredno hranilno bogato zelenjavo. Shranimo ga lahko tudi v zamrzovalnik in tako v njegovih jedeh uživamo še pozno v jesen ali zimo.
Mastne morske ribe v svoj jedilnik vključi dvakrat tedensko. Njihova priprava ne zahteva veliko. Recept vzame slabih 15 minut.
Polnjene paprike lahko spečemo tudi v pečici.
Testenine se vedno priležejo in se pogosto znajdejo na naših krožnikih. Da smo raznoliki nam tako ostane “igranje” z omakami in prilogami.
Ko vrt bogato obrodi, nam slina se cedi. 🙂
Jabolko je sadež, ki nam je na voljo velik del leta. Kadar je jabolk v izobilju, se jih splača konzervirati.
Jogurt blizu roka uporabe naj ne roma v smeti!
Kako porabiti ostanek pireja ali kuhanega krompirja?
Slastna priloga iz starega kruha!