Postrv iz pečice
Ribe so zdrave in nepogrešljive v uravnoteženi vsejedi prehrani. Pa dobre tudi!
Ribe so zdrave in nepogrešljive v uravnoteženi vsejedi prehrani. Pa dobre tudi!
Na gastronomski šoli sem se naučil pripravit prave žgance brez hudega napora.
Velikokrat omaka k obroku prinese več kalorij, kot priloga. Pri čebulni omaki teh skrbi nimamo.
Solata, ki ponuja več. Kombinacija zelene in jabolka, za piko na i pa še oreh. Mljamski. 🙂
Rjavi šampinjoni z ajdovo kašo so hitro pripravljen obrok, ki poteši lakoto za malo dlje časa.
Osvežilna poletna solata, ki se lahko jé topla ali hladna, kot samostojna jed ali kot priloga.
Okusno in hitro pripravljeni žličniki so odlična alternativa štrukljem. Zahtevajo veliko manj časa za pripravo, a niso nič manj okusni.
Zelenjavna lazanja naj bo kar se da sezonska. Da bo res bogatega okusa se igrajmo z začimbami, ki ji jih dodamo.
Kvinoja z mleto govedino zavita v ohrovtove lističe je lahko super alternativa klasičnim zeljnatim sarmicam.
Piščančje ruladice bodo našemu krožniku dale piko na i. Uporabimo kar se da močne in raznolike barve zelenjave in spremenimo naše kosilo v pravo pašo za oči.