Ričet
Jed na žlico, ki jo lahko skuhamo enkrat, zamrznemo in imamo vedno pripravljeno za takrat, ko ni časa za kaj drugega.
Jed na žlico, ki jo lahko skuhamo enkrat, zamrznemo in imamo vedno pripravljeno za takrat, ko ni časa za kaj drugega.
Pražen krompir se prileže za nedeljsko kosilo. Pri pripravi raje izpustimo ocvirke in okus iščemo v začimbah.
Stročnice predstavljajo dober vir beljakovin in imajo visoko nasitno vrednost. Solata lahko predstavlja odlično malico za na pot, v službi oz. na faksu ali nizkokalorično večerjo.
Stročjemu fižolu se odlično prileže feta sir oz. sir v slanici.
Namesto kupljenih pripravimo svoje jušne testenine.
Testenine za kosilo so pripravljene hitro in enostavno. To pa še ne pomeni, da so tudi dolgočasne. 🙂
Cvetačna juha presenetljivih okusov.
Grahova juha bo v naše jedilnike vnesla stročnice. Te v prehrano vključimo vsaj trikrat tedensko.
Bučkina juha navduši s pisanimi barvami.
Testenine lahko pripravimo na tisoč in en način ter se tako izognemo monotonosti.