Dobro jutro, dober dan! Le čemu tako zaspan?
Ne saj ne, saj ne! Zaspani so samo moji dnevni. Obveznosti na fakulteti so na vrhuncu, čaka me še ZADNJI izpit in potem pogumno zagrizem v magistrsko nalogo in vse povezano z njo. Tako da še malo, pa bodo tudi moje kratke noči malenkost daljše. 😃
Kot obljubljeno se ne glede na ostale obveznosti nadaljuje naše raziskovanje super jedi, obrokov in idej. V tem tednu poskusimo veganski tatarc! Seveda bodo vsi mesoljubci rekli, da se s tem ni za hecat in da tegale preprostega namaza ne gre kar tako poimenovati po okusnem tatarskemu biftku. A verjemi, res je dober!
Vse kar razkrijem je, da vsebuje stročnico, ki jo je sicer malenkost težje vključiti v naše jedilnike. Nekako je nismo tako zelo vajeni, kot na primer fižola. A z dodatkom posušenih paradižnikov, kapr in začimb postane super okusna. Katera stročnica se skriva v namazu, preveri na povezavi.
Prihodnji teden ti predstavim velik hit naših družinskih in prijateljskih srečanj. Recept sem odkrila ravno malce pred novim letom in če spremljaš moj Instagram profil in story-je, ga je bilo že večkrat zaslediti. Pripravim ga tudi danes popolne, ko pridejo k meni prijateljice. Če še ne poznaš, pa naj do naslednjega tedna ostane skrivnost. 😃
Saj vem, saj vem. Malo sem navihana te dni. 😃 Pomanjkanje spanja se pozna. No, pa dober tek!
Katja
S #TedenskimJedilnikom jeseni utrjuješ svoj imunski sistem, pozimi se greješ, pomladi preganjaš spomladansko utrujenost in poleti hidriraš svoje telo.