Hej!
Okej. Zdaj pa naj se malo umiri. MAREC?!? Halo?? Kam pa sta Å”la januar in februar? Ko sem delala tokratni jedilnik, ga je bilo potrebno oÅ”tevilÄiti s Å”tevilko 10!!! Letos je 9 tednov že za nami. Meni gre res noro hitro.
Morda me bega to, da je bilo letoÅ”njo zimo tako malo snega. No, pa Å”e tega smo morali obiskati na viÅ”ini, saj ga v dolini praktiÄno ni bilo. LetoÅ”njemu pustu je bilo bolj dolgÄas kot ne, saj ni imel kaj odganjati. Jaz sem bila tako letos za pusta en lep roza metuljÄek, ki je brezskrbno Å”ibal levo in desno, malo na Krvavec, malo na koncert in veliko na krofe.
V vsem tem letanju sem naletela tudi na tokratni #ReceptTedna, za katerega mora Älovek imeti kar malo poguma ali raziskovalne žilice. Zimska zelenjava je letos skoraj samo pomladna! š
BrstiÄnemu ohrovtu, ki sodi med odliÄno zimsko zelenjavo, se namreÄ pridružijo limona, pinjole in parmezan. Äudna kombinacija, kajne? A nekako zadeva funkcionira. BrstiÄni ohrovt tako – razen v rižoto za kosilo – vkljuÄi Å”e v svoje veÄerje! OdliÄno bo okrepil tvoje telo.
V marcu imam pripravljeno eno novo veÄerjo, eno kosilo, eno malico in en zajtrk. Naslednji teden skoÄimo prav na tega. Preprost namaz, za katerega verjamem, da ti bo vÅ”eÄ. A naj bo za danes to to. š Najprej poskusi tole solatko.
Pa dober tek!
Katja
SĀ #TedenskimJedilnikomĀ jeseni utrjujeÅ” svoj imunski sistem, pozimi se grejeÅ”, pomladi preganjaÅ” spomladansko utrujenost in poleti hidriraÅ” svoje telo.